Τουρνουά Beach Handball που διοργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη και είναι δηλωμένο στο EBT.

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Χαραλαμπάκης: Εμείς όμως θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε.



Για πολλούς ήταν «έκπληξη» για τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης «στόχος» o οποίος επετεύχθη, πρωταθλητές στην άμμο οι άνδρες, δευτεραθλήτριες οι γυναίκες. Το Beach Handball έφερε Πανελλήνιο τίτλο στον Έβρο και οι η παραλία της Αγίας Παρασκευής φιλοξενεί διεθνές τουρνουά Beach Handball το οποίο οι αναγνώστες του Handball Team το ανέδειξαν ως το καλύτερο στην Ελλάδα για δεύτερη χρονιά. Οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης όμως έχουν στόχους και στη σάλα, πραγματοποιούν διοργανώσεις, έχουν κοινωνική προσφορά, συμμετέχουν στις εκδηλώσεις των τοπικών φορέων και ετοιμάζονται για την Ισπανία, να δώσουν το παρών στο πρώτο Champions Cup του Beach Handball στα Gran Canaria. Για όλα αυτά και όχι μόνο διαβάστε τη συνέντευξηπου παραχώρησε στο Handball Team o πρόεδρος του Α.Σ. Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, κ. Δημήτρης Χαραλαμπάκης.

Για την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Handball από την ανδρική ομάδα: «Παρακολουθώντας τα παιδιά της ομάδας τα 3 χρόνια που είμαι στο Δ.Σ. του συλλόγου και βλέποντας την όρεξη και την αγάπη που έχουν για το άθλημα, αλλά και τη σκληρή δουλειά και τις ώρες που αφιερώνουν στη προπόνηση ήμουν σίγουρος ότι αργά η γρήγορα θα ερχόταν η στιγμή που θα κατακτούσαμε το πρωτάθλημα! Φέτος στην αρχή της σεζόν ο προγραμματισμός έγινε με στόχο τη πρωτιά και στο τέλος τα καταφέραμε. Αξίζουν πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ στα παιδιά μας αγόρια και κορίτσια για τις επιτυχίες τους».


Για το αν η Αλεξανδρούπολη αγκάλιασε το Beach Handball; Αν οι τοπικές επιχειρήσεις στηρίζουν την προσπάθεια του συλλόγου; Αν τα τοπικά μέσα προβάλουν τις επιτυχίες και τις διοργανώσεις; «Η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ μεγάλη, από τη πρώτη χρονιά που ξεκίνησε το τουρνουά όλοι το αγκάλιασαν και μας δώσανε δύναμη στο να φτάσει στο επίπεδο που είναι σήμερα αλλά και να μπούνε στόχοι ώστε τα επόμενα χρόνια να φτάσει ακόμη πιο ψηλά. Αλλά και χωρίς τη βοήθεια των επιχειρήσεων της περιοχής μας δεν θα μπορούσε το τουρνουά να προσφέρει όλες αυτές τις παροχές που έχει. Θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη και τους συνεργάτες του αλλά και στη πρώην αντιπεριφερειάρχη κ. Νικολάου».

Διαβάστε όλοι τη συνέντευξη στο handballteam.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου