Τουρνουά Beach Handball που διοργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη και είναι δηλωμένο στο EBT.

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Μεγάλη διάκριση των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης !


Μεγάλη διάκριση για το handball της Αλεξανδρούπολης στη ψηφοφορία του Θράκης Sports.


Οι αναγνώστες του ThrakiSportS κλήθηκαν από κοινού με την συντακτική ομάδα της κορυφαίας αθλητικής ιστοσελίδας της Θράκης να επιλέξουν τον καλύτερο θρακιώτη αθλητή, την καλύτερη θρακιώτισσα αθλήτρια, τον καλύτερο θρακιώτη προπονητή, τον καλύτερο θρακιώτη διαιτητή και την καλύτερη ομάδα της Θράκης για το 2014.
Σε 2 κατηγορίες το Handball της Αλεξανδρούπολης είναι στη πρώτη τριάδα των αποτελεσμάτων

ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ): Αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος το καλοκαίρι, φέρνοντας τίτλο στην Θράκη για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο άθλημα (είτε σε επίπεδο σάλας είτε σε επίπεδο παραλίας). Το πρωτάθλημα αυτό έδωσε την ευκαιρία της συμμετοχής στο άτυπο Τσάμπιονς Λιγκ του Μπιτς Χάντμπολ που διοργανώθηκε στα Κανάρια της Ισπανίας, αλλά εκεί η ανωτερότητα των αντιπάλων ήταν εμφανής και έτσι η ομάδα επέστρεψε αποκομίζοντας μεν εμπειρίες, καταλαμβάνοντας δε την δέκατη θέση στην κατάταξη (σε δέκα ομάδες).

ΜΑΓΔΑ ΚΕΠΕΣΙΔΟΥ (ΧΑΝΤΜΠΟΛ): Μαθήτρια με άριστες επιδόσεις στο σχολείο αλλά και αθλήτρια πολυτάλαντη, με εξίσου επιτυχημένο παρελθόν σε στίβο και βόλεϊ, είδε στην διάρκεια της περσινής σεζόν να εκτοξεύονται οι μετοχές της ως αθλήτρια του χάντμπολ, αγωνιζόμενη στην θέση της τερματοφύλακα. Φέτος η Αλεξανδρουπολίτισσα πρώην μέλος της ομάδας των Κυκλώπων αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος με την ομάδα της Νέας Ιωνίας και αγωνίστηκε μαζί της στην Ευρώπη, ενώ παρόλο που τυγχάνει ακόμα νεάνιδα, κλήθηκε στην Εθνική Γυναικών αποδεικνύοντας ότι έχει σπάνιο ταλέντο όχι μόνο για τα ελληνικά, αλλά και τα ευρωπαϊκά δεδομένα.  Δεν είναι τυχαίο ότι από τους προπονητές της Α1 Γυναικών ψηφίστηκε ως καλύτερη τερματοφύλακας του πρωταθλήματος και μέλος της κορυφαίας επτάδας του.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014 (ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ): 

1. SKODA ΞΑΝΘΗ Κ17 (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ)   35,1%
2. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΒΟΛΕΪ)   34,4%
3. ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΧΑΝΤΜΠΟΛ) 17,3%


ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014 (ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ Η ΜΙΝΕΒΕΡ ΟΜΕΡΟΓΛΟΥ):

1. ΗΡΩ ΚΟΖΑΡΗ 27,6%
2. ΜΑΓΔΑ ΚΕΠΕΣΙΔΟΥ  26,1%
3. ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΠΑΚΙΔΟΥ 25,7%

Διαβάστε όλη την ανάρτηση στο www.thrakisports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου