Τουρνουά Beach Handball που διοργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη και είναι δηλωμένο στο EBT.

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Μεταγραφική ενίσχυση για τη γυναικεία ομάδα των Κυκλώπων .


Νέες προσθήκες και σημαντική ενίσχυση  για τη γυναικεία ομάδα των  Κυκλώπων  Αλεξανδρούπολης, που απέκτησαν αθλήτριες οι οποίες θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα στη προσπάθεια για άνοδο στη Α1 κατηγορία.
Οι παίκτριες που ήρθαν είναι:


1) Από το Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών η Δήμητρα Μπατζαρακούδη.
Η Μπατζαρακούδη είναι διεθνής, με συμμετοχή σε όλα τα ηλικιακά τμήματα και αγωνίζεται ως εξτρέμ. Είναι φοιτήτρια στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και φέτος θα αγωνιστεί στους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Ακριτικό σύλλογο που έχει ως στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. 

2) Η Θεοδώρα Δημακέα αποκτήθηκε από την Αναγέννηση Βύρωνα με υποσχετική και θα ενισχύσει τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης ώστε να πετύχουν τους στόχους τους.
Η Θεοδώρα Δημακέα ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Αναγέννησης Βύρωνα, ενώ έχει κληθεί και στα κλιμάκια της Εθνικής το 2008-2009.
Το καλοκαίρι αγωνίστηκε με τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης στην άμμο με τους οποίους έφτασε έως τον τελικό του πρωταθλήματος Beach Handball, τη νέα σεζόν στη σάλα θέλει με τον εκπρόσωπο του Έβρου να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α1 γυναικών.

3) Επιστρέφουν στο σύλλογο που ξεκίνησαν και αγάπησαν το Handball, τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, εφοδιασμένες με εμπειρίες που θα βοηθήσουν στην εκπλήρωση των στόχων του.  οι δίδυμες αδελφές Αθανασία και Δήμητρα Σαββαλάκη, 
Η Αθανασία και η Δήμητρα Σαββαλάκη ξεκίνησαν το handball από τους Κύκλωπες όπου και αγωνίστηκαν σε όλα τα ηλικιακά τμήματα έως 17 ετών.
Κατόπιν πήραν μεταγραφή στην Κυπριακή ομάδα ΣΠΕ Στροβόλου στη Λευκωσία με την οποία κατέκτησαν κύπελλο και πρωτάθλημα γυναικών αλλά και νεανίδων επίσης κατέκτησαν και το Παγκύπριο σχολικό πρωτάθλημα με το λύκειο του Αγίου Γεωργίου Λάρνακας. Με την Κυπριακή ομάδα συμμετείχαν σε διεθνή τουρνουά στο εξωτερικό και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της EHF.

4) Την Κερκυραία τερματοφύλακα Ελένη Φαγογένη, απέκτησαν οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, για να υπερασπιστεί την εστία των Ακριτών σε μία χρόνια που η άνοδος είναι μονόδρομος.
Η Ελένη Φαγογένη, αγωνίστηκε και τα προηγούμενα χρόνια στους Κύκλωπες ως δανεική από τον Φαίακα Κέρκυρας, φέτος αποκτήθηκε με ελευθέρας και θα αγωνίζεται και πάλι σε γνώριμο περιβάλλον, δίνοντας τη σιγουριά στις συμπαίχτριες της κάτω από τα δοκάρια.

Διαβάστε όλα τα νέα των Κυκλώπων στο handballteam.blogspot.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου