Τουρνουά Beach Handball που διοργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη και είναι δηλωμένο στο EBT.

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Η εταιρεία WINLINE μεγάλος χορηγός των Κυκλώπων!


Τη στήριξη της στο δύσκολο έργο της ομάδας των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης κάνει πραγματικότητα η εταιρεία WINLINE - ΚΕΜΑΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. 

Θα είναι ο μεγάλος χορηγός των ομάδων ανδρών και γυναικών του συλλόγου στη πορεία προς τη κορυφή!
Η εταιρεία winline Κεμαλάκης Ευάγγελος & ΣΙΑ ΟΕ ιδρύθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 2004 από τον πολιτικό μηχανικό κ. Κεμαλάκη Ευάγγελο.
Με συνεχή παρουσία στο χώρο των κουφωμάτων ,έχει εκτελέσει έργα σε όλη την Ελλάδα και τη Βουλγαρία καταφέρνοντας να συνδέσει το όνομά της με την άριστη τεχνογνωσία , την υψηλή ποιότητα , τον σεβασμό στον πελάτη και τις ανταγωνιστικές τιμές.
Τα προιόντα της εταιρείας μας , κουφώματα Αλουμινίου και PVC , ρολλά ,παντζούρια, γκαραζόπορτες , πόρτες ασφαλείας ,κάγκελα αλουμινίου καθώς και συστήματα εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης ,προσφέρουν σύγχρονο σχεδιασμό σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων , υλικά κορυφαίας ποιότητας για μέγιστη ασφάλεια και θερμοηχομόνωση πάντοτε σε συνδυασμό με άκρως ελκυστικές και ανταγωνιστικές τιμές.
Βασικοί στόχοι της εταιρείας είναι η άριστη ποιότητα των προιόντων της , η συνέπεια και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Πόρτες – Κουφώματα
WINLINE
Λ. Δημοκρατίας 373
Αλεξανδρούπολη
68100
Email: info@winline.grTwitter: @WinLineGR
PHONE: +30 25510 34408
Fax: +30 25515 50375

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου