Τουρνουά Beach Handball που διοργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη και είναι δηλωμένο στο EBT.

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Άξιζε πιο ψηλά η Avant Garde

Την πέμπτη θέση στο EBT Finals Thessaloniki 2014 κατέλαβε τελικά η Avant Garde, αλλά όλοι όσοι παρακολούθησαν από κοντά τους αγώνες είναι πεπεισμένοι ότι άξιζε να βρίσκετε στα μετάλλια.

Αν και η ομάδα αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες για διάφορους λόγους απέδειξε ότι δικαίως συγκαταλέγεται στις κορυφαίες τις Ευρώπης, χάρη στη συστηματική δουλειά της Μαρίας Καραντώνη.


Photo Album EBT Finals Thessaloniki 2014 (Day 3).



Ο αγώνας για την πέμπτη θέση απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια την ΟλλανδικήPaksoft Camelot, δεν είχε σημαντικές δυσκολίες για την Ελληνική ομάδα καθώς από την αρχή μέχρι το τέλος έπαιξε αποφασισμένη για τη νίκη και δεν έδωσε το δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να ελπίζει σε κάτι θετικό.


Το τελικό 0-2 (12-19, 11-15) είναι απόλυτα δίκαιο για την ομάδα της Μαρίας Καραντώνη για την οποία σκόραραν η Nathalie Sena 13 γκολ (Καλύτερη αθλήτρια της διοργάνωσης), η Έλσα Μάστακα 8 γκολ, η Σοφία Δημητρίου 7 γκολ και η Βάσω Σκάρα 6 γκολ. Εγγύηση κάτω από τα δοκάρια η Elena Kalashnikova η οποία σε όλα τα παιχνίδια ήταν σταθερή.


Τον αγώνα διαιτήτευσαν η Cristina Rapa και η Rica Roberta από τη Ρουμανία.


Δείτε φωτογραφίες (σύντομα) σε μορφή Slideshow (σύντομα) και στο Facebook από την τρίτη ημέρα του EBT Finals Thessaloniki 2014. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου