Τουρνουά Beach Handball που διοργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη και είναι δηλωμένο στο EBT.

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

"ΟΙΚΟ-ΔΟΜΗΣΙΣ" Σύγχρονες ενεργειακές & παθητικές κατοικίες


Η εταιρεία «ΟΙΚΟ-ΔΟΜΗΣΙΣ» αποτελεί συνέχεια της Ομόρρυθμης Εταιρίας με την επωνυμία "Δ. ΠΟΥΤΟΥΛΟΥΔΗΣ - Γ. ΜΑΥΡΙΑΝΟΣ Ο.Ε" η οποία λειτουργούσε με επιτυχία από το έτος 2000 στο χώρο των ιδιωτικών οικοδομικών κτιρίων με τον συμβατικό τρόπο δόμησης. Ωστόσο όμως αναζητώντας νέους, σύγχρονους αλλά και πιο καινοτόμους τρόπους δόμησης κτιρίων και κατασκευών, προσφέρει σήμερα έναν σύγχρονο και ταυτόχρονα επαναστατικό τρόπο δόμησης ενεργειακών σπιτιών και κτιρίων χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και παθητικών σπιτιών και κτιρίων (Passive House) πολύ χαμηλής έως και μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης με ICF (μονωμένα καλούπια οπλισμένου σκυροδέματος) της QUAD-LOCK. 

 Η «ΟΙΚΟ-ΔΟΜΗΣΙΣ» διαθέτοντας άψογη οργάνωση, δίνει  λύσεις και προτάσεις με ειδικούς συνεργαζόμενους μηχανικούς, εξειδικευμένα συνεργεία και τεχνίτες. Επιτυγχάνει με αυτόν τον τρόπο, τη καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση του χρόνου που απαιτείται για κάθε έργο ξεχωριστά και έχει ως αποτέλεσμα την υποδειγματική συνέπεια της εταιρείας στην παράδοση του εκτελούμενου έργου.


CLICK_TO_ENLARGE 4c.jpg
 Σπίτια ισόγεια ή διπλοκατοικίες με σοφίτες ή χωρίς, πολυόροφα κτίρια, προσθήκες ορόφων, ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια, επαγγελματικά κτίρια εκθέσεων αλλά και εργοστασιακά, σε τυποποιημένα ή ελεύθερα σχέδια ανεξαρτήτως τετραγωνικών.
 Με το σύστημα δόμησης της QUAD-LOCK δεν υπάρχει αρχιτεκτονικός περιορισμός. Είναι το μόνο σύστημα δόμησης που δίνει λύσεις και για στρογγυλούς ή πολύγωνους τοίχους, σκεπές ή πατώματα. 
 Το σύστημα δόμησης QUAD-LOCK παράγεται στην Αυστρία και όχι σε τρίτες χώρες, εξασφαλίζοντας σταθερή ποιότητα και υπεροχή και μεταξύ των άλλων διαθέτει 12 πιστοποιήσεις και διεθνείς εγκρίσεις όπως ISO 9001, ISO 14001, CE, european technical aproval κ.τ.λ. Είναι πατενταρισμένο σύστημα και όχι απομίμηση, έχοντας αποσπάσει σειρά διεθνών βραβείων κατέχοντας την 1η θέση παγκοσμίως ως ηγέτης της ICF δόμησης.
 Η ταχύτητα αποπεράτωσης είναι εκπληκτική. Ενδεικτικά για ένα σπίτι 100 τμ θέλουμε μόνο 1 εβδομάδα για την εξωτερική τοιχοποιΐα από την πλάκα ισογείου, ενώ για την ολοκλήρωσή και την παράδοσή του με το κλειδί στο χέρι, θέλουμε λιγότερο από 90 ημέρες.
 Πάντοτε τηρούμε το συμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα με ιδιωτικό συμφωνητικό που προκαθορίζει αυτό, ώστε να μην ξεφύγουμε σε καμία περίπτωση από το χρονοδιάγραμμα του πελάτη, το οποίο είναι σημαντικό για τον προϋπολογισμό απόσβεσης της επενδύσεώς του.
 Πρωταρχικός σκοπός και παράλληλα στόχος της «ΟΙΚΟ-ΔΟΜΗΣΙΣ» ανεξαρτήτως μεγέθους του εκτελούμενου έργου είναι να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες σας και να υλοποιούμε τα όνειρά σας.

Η εταιρία «ΟΙΚΟ-ΔΟΜΗΣΙΣ» προσφέρει έναν σύγχρονο τρόπο δόμησης ενεργειακών σπιτιών και κτιρίων χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και παθητικών σπιτιών και κτιρίων (Passive House) πολύ χαμηλής έως μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης με σύγχρονη τεχνική, ταχύτατη κατασκευή και οικονομική από όλες τις απόψεις.
Γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες δόμησης ενός κτιρίου και τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει ο πελάτης, καταφέραμε να διεκπεραιώνουμε το έργο αναλαμβάνοντας τα σχέδια, την έκδοση αδείας, δανειοδότηση και παροχή όλων των υπηρεσιών που απαιτούνται, ώστε ο πελάτης να μην χρειάζεται να κάνει τίποτα περισσότερο από το να μας προσκομίσει, το τοπογραφικό και να μας πει πως φαντάζεται το σπίτι του. Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς, με χρονοδιαγράμματα, έτσι ώστε εξ αρχής να γνωρίζει πότε το σπίτι θα παραδοθεί έτοιμο προς κατοίκηση.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου