Τουρνουά Beach Handball που διοργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη και είναι δηλωμένο στο EBT.

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Το Beach Handball σε νέα πορεία - η συνέπεια απέδωσε.




Ολοκληρώθηκε το 15ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Beach Handball, από φέτος η διοργάνωση της άμμου έχει μπει σε μία νέα πορεία, βαθμολογήθηκαν και συμμετείχαν στις επίσημες διοργανώσεις μόνο οι επίσημοι σύλλογοι.

Οι περισσότερες ανδρικές ομάδες οι οποίες πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στα καλοκαιρινά πρωταθλήματα, δεν άφησαν να χαθεί χρόνος και είχαμε μία σειρά συνεργασιών (υιοθεσιών).


Η τριθαλήτρια Ευρώπης Acropolis βρήκε στέγη στον ΓΑΣ Κιλκίς, ο οποίος τη στήριξε έμπρακτα και στην Ευρωπαϊκή της πορεία. Η ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς ήταν παρούσα και στο πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Handball to 1996 στον Ποταμό Επανομής.

Οι Summer 04 οι οποίοι είχαν ένα σερί τριών πρωταθλημάτων και με εν ενεργεία διεθνείς αθλητές στη σύνθεση τους, συνεργάστηκαν με το νεοφώτιστο στην Α1 Ανδρών ΓΣ Δράμας 86 και κατάφεραν να κατακτήσουν το πρώτο Κύπελλο Ελλάδος.

Η ομάδα του Α.Ο. Πολιτείας υιοθέτησε τους CTS, από τους πρωταγωνιστές των προηγούμενων χρόνων στην άμμο, είναι η μοναδική εκπρόσωπος σε άνδρες και γυναίκες της Νότιας Ελλάδας και άξια πολλών συγχαρητηρίων ως μοναδική εκπρόσωπος της «πρωτεύουσας» στο Επίσημο Πρωτάθλημα.

Οι Beach Boys 2012 είναι από τις συνεπέστερες ομάδες των τελευταίων ετών στα τουρνουά Beach Handball, και εκπροσώπησε τον πρώτο σύλλογο που δήλωσε συμμετοχή στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα, τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο handballteam.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου