Τουρνουά Beach Handball που διοργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη και είναι δηλωμένο στο EBT.

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Η αντίδραση των ομάδων.


Επιτέλους κάτι άρχισε ν' ακούγετε σε αυτόν τον τόπο!
Κάποιες φωνές ,λίγες βέβαια αλλά για αρχή καλά είναι!Το παράδειγμα αυτόν των λίγων ανθρώπων πρέπει τώρα να ακολουθήσουν και άλλοι και άλλοι και άλλοι ώσπου στο τέλος οι φωνές να είναι
τόσες πολλές ,που μπροστά τους να μην μπορεί να σταθεί κανένας.Πρέπει όλοι οι σκεπτόμενοι παράγοντες του handball να ενώσουν τη φωνή τους και να αντιδράσουν σε κάθε αδικία που προσπαθούν  να τους επιβάλουν οι "ηγέτες" του αθλήματος.
Η αρχή έγινε  και θα έχει συνέχεια.
Δημιουργήθηκε μια σελίδα στο FB  "ΣΥΛΛΟΓΟΙ  ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΧΑΝΤ-ΜΠΟΛ ΕΛΛΑΔΟΣ "(Σ.Χ.Χ.Ε) στην οποία ο καθένας μπορεί να γράψει τη γνώμη του και να πει τις ιδέες σχετικά με το handball αλλά και τις αποφάσεις της ομοσπονδίας.
Σας δημοσιεύουμε παρακάτω μερικές από τις αναρτήσεις αλλά και κάποιες απόψεις φίλων του αθλήματος που έχουν γίνει:

Το χαράτσι της ΟΧΕ

ΑΣ Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης

Διαβάζοντας την προκήρυξη της ΟΧΕ, φέρνω τον εαυτό μου, στην θέση ενός μικρού παιδιού, που έκανε κάποια αταξία και μοιραία φοβάται τις συνέπειες της πράξης του.
Η ΟΧΕ μας δίνει να καταλάβουμε πως η επιμονή μας, να ασχολούμαστε με το χάντμπολ στην Ελλάδα, είναι μια αταξία και μας αραδιάζει τιμωρίες για την απρεπή μας στάση.
Ε. λοιπόν εμείς που ζήσαμε όλα αυτά τα χρόνια τον "πόλεμο" στο άθλημά μας και καταφέραμε να επιβιώσουμε, δεν θα τα παρατήσουμε τώρα από "φίλια" πυρά.
Περιμένουμε τους διοικούντες να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και καλούμε όλα τα σωματεία σε αντιδράσεις, για το καλό του αθλήματος που όλοι μας αγαπάμε!
ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης

ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΤΩΝ 500,00 ΕΥΡΏ, ΠΉΡΕ ΧΘΕΣ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΑΓΕΑ ΑΓΡΙΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2008.
ΤΟ Δ.Σ. ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ






Κύριοι τα πράγματα είναι απλά:
Άμεση συνεννόηση των σωματείων και κοινό δελτίο τύπου που κατηγορηματικά θα αρνείται την καταβολή του παραβόλου καθώς και κάθε άλλης παράλογης απόφασης. Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιοι που θα συμμετέχουν στην κινητοποίηση και την άλλη μέρα θα πάνε να καταβάλλουν το παράβολο. Θα είναι πολύ λίγοι και πολύ "λίγοι" όμως.
Πλέον, όχι μόνο δεν καλύπτεται κανένα έξοδο από την ομοσπονδία προς τις ομάδες, αλλά υποχρεούνται οι ομάδες να πληρώνουν μόνο και μόνο για να υπάρχουν αυτοί οι κύριοι, αφού κάτι άλλο δεν προσφέρουν:http://www.handball.org.gr/index.php/el/federation/hhf-council
Εφόσον δεν έχει μείνει κάτι που να ΜΗΝ πληρώνουν οι ομάδες, η δική μου πρόταση είναι να ιδρυθεί ανεξάρτητη λίγκα από τις ομάδες, καθώς χωρίς αυτές δεν θα υπήρχε καν ομοσπονδία και να αφήσουν την Ο.Χ.Ε. να διαχειρίζεται τα της Εθνικής Ομάδας. Πόσο να αποτύχουν πια με μόνο δύο ομάδες να διαχειριστούν; Θα τους φτάνει και η επιχορήγηση αφού έτσι όπως έχει καταντήσει το άθλημα λίγα είναι τα ταξίδια της Εθνικής πλέον.
Αφήστε τους να κάνουν πρωτάθλημα μόνοι τους.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ <<ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑΒΟΛΟ >>ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕΤΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ


Ο George Oikonomou ενημέρωσε την περιγραφή.
ΜΕΡΑ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ Α2 ΕΙΝΑΙ 90 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ 120 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ Α2 ΕΙΝΑΙ 50 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ 70 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ Α2 ΕΙΝΑΙ 500 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ 1000 ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ 12 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ 30 ΚΑΙ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΤΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 30 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ;;;; ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΑΣΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΚΥΨΗ ΣΤΑΣΟΥ ΣΕ ΟΡΘΙΑ ΘΕΣΗ


ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ, ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ....
Το Δ.Σ. της ΑΓΕ Αγριάς Κένταυρος αποφάσισε σε χθεσινή του συνεδρίαση να δηλώσει τη συμμετοχή της ανδρικής ομάδας και της γυναικείας στα πρωταθλήματα της Α2 της περιόδου 2014 - 2015, χωρίς να καταβάλει τα "παράβολο" των 500,00 ευρώ και 200,00 ευρώ αντίστοιχα.
Θεωρεί την απόφαση της επιβολής παραβόλου - τέλους μη λογική, από τη στιγμή μάλιστα που δεν εξηγείται που θα διατεθεί και τις σκοπούς θα εξυπηρετήσει. Ενώ ταυτόχρονα η ΟΧΕ χρωστάει οδοιπορικά ετών στα σωματεία.
Πέρυσι ο σύλλογος μας συμμετείχε με ανδρική και γυναικεία ομάδα στα εθνικά πρωταθλήματα, ....οργώνοντας στη κυριολεξία όλη την Ελλάδα, πηγαίνοντας σε όλους τους αγώνες από τη Λαμία μέχρι το Ναύπλιο και τη Πάτρα και δεν έχουμε πάρει ευρώ ....τσακιστό.
Θα συμφωνούσαμε στη λογική παραβόλου που θα είχε τη μορφή καλής εκτέλεσης και εγγύησης για την ορθή συμμετοχή των συλλόγων στα πρωταθλήματα. Χρήματα που θα επιστρεφόταν πίσω στα σωματεία εφόσον είχαν εκπληρώσει στο ακέραιο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους και δεν αποχωρούσαν από το πρωτάθλημα.
Καταλαβαίνουμε ότι δεν ζούμε στην εποχή των "παχέων" αγελάδων, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να δοθούν εξηγήσεις και που πήγαν όλα τα χρήματα που δόθηκαν τις "χρυσές" εποχές των κρατικών επιχορηγήσεων. Όλα αυτά τα χρόνια ματώνουμε οικονομικά για να συμμετέχουμε στα πρωταθλήματα της ΟΧΕ, χωρίς να έχουμε πάρει ευρώ τα τελευταία δύο χρόνια. Αν είναι να πληρώνουμε και παράβολα - τέλη, τα διοργανώνουμε και μόνοι μας τα πρωταθλήματα.....
Το Δ.Σ του συλλόγου θα συνεδριάσει εκ νέου την ερχόμενη Τετάρτη 16 Ιουλίου, συνεκτιμώντας τη κατάσταση μαζί με άλλους συλλόγους.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου