Τουρνουά Beach Handball που διοργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη και είναι δηλωμένο στο EBT.

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Χωρίς στήριξη τα σωματεία Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.


Τα σωματεία της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης συνεχίζουν τον αγώνα κατά των αποφάσεων της ΟΧΕ χωρίς τη στήριξη της τοπικής Ένωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα σωματεία, Α.Σ. ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ,  Γ.Σ. ΔΡΑΜΑ 86, ΟΛ.Α.ΔΡΑΜΑΣ,  Α.Ο. ΑΚΡΙΤΕΣ 2005 ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ,  Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ,  Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ,  Α.Σ. ΝΙΚΗ ΞΑΝΘΗΣ,  Α.Π.Σ. ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ,  ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, συζήτησαν για τις αποφάσεις του Δ.Σ. της ομοσπονδίας σχετικά με το παράβολο για τη συμμετοχή των ομάδων στο πρωτάθλημα, το τρόπο πληρωμής των διαιτητών για τους αγώνες των ηλικιακών τμημάτων και για τη μη καταβολή και καταχώρηση οδοιπορικών στις καρτέλες και αποφάσισαν. 

Να δηλώσουν συμμετοχή των ομάδων στα πρωταθλήματα της ομοσπονδίας για τη σεζόν 2014-2015 κανονικά αλλά χωρίς να καταβάλουν το «χαράτσι»

Να ζητήσουν ενημέρωση με επίσημο έγγραφο των οφειλών της Ο.Χ.Ε. προς τα σωματεία για τα οδοιπορικά των τελευταίων ετών έως και σήμερα και παραμονή στο έως τώρα καθεστώς, αντιλαμβανόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες της ομοσπονδίας.

Για τα ηλικιακά τμήματα τα οποία είναι και ο κινητήριος μοχλός των ομάδων πιστεύουν πως η εφαρμογή μιας τέτοιας απόφασης θα είναι και το τέλος της ανάπτυξης του αθλήματος.

Τέλος ζητούν ΑΜΕΣΑ Γενική Συνέλευση ώστε να αποφασίσουν όλα τα σωματεία.


Σύντομα αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση των σωματείων την οποία θα αποστείλουν στην ΟΧΕ.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου