Τουρνουά Beach Handball που διοργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη και είναι δηλωμένο στο EBT.

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Παπαράδης.Τα επώνυμα Κοτόπουλα της Αλεξανδρούπολης!

Paparadis Chickens - Κοτόπουλα Παπαράδης

• Ποιότητα & φιλοσοφία

Βασικός στόχος μας είναι η προσφορά στους καταναλωτές προϊόντων με υψηλή ποιότητα και υγιεινή. Οι ανάγκες και ανησυχίες του καταναλωτικού κοινού αποτελούν τον οδηγό που καθορίζει τις επιλογές της εταιρείας μας. Βασισμένοι στις σύγχρονες διατροφικές

ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών παράγουμε προϊόντα κορυφαίας γεύσης και ποιότητας που συνδυάζουν την παραδοσιακή με τη σύγχρονη κουζίνα. Τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα και δεν θυμίζουν σε τίποτα τα τυποποιημένα βιομηχανοποιημένα προϊόντα. Άλλωστε οι πελάτες μας χαρακτηριστικά λένε πως τα προϊόντα μας e;inai   «σαν σπιτικά»…

Η ποιότητα & ασφάλεια των προϊόντων μας

• Το κοτόπουλο
Το κοτόπουλο είναι ένα από τα δημοφιλέστερα φαγητά και παρουσιάζει υψηλή κατά κεφαλήν κατανάλωση παγκοσμίως. Είναι οικονομικό, εύκολο στην προετοιμασία και το μαγείρεμα. Το κοτόπουλο μπορεί να μαγειρευτεί με διάφορους τρόπους μόνο του ή να συνδυαστεί με ποικίλα συστατικά: λαχανικά, όσπρια, ζυμαρικά, ξηρούς καρπούς ή φρούτα. Μπορεί να σερβιριστεί ως ορεκτικό, σούπα, σαλάτα ή κύριο πιάτο και χρειάζεται σχετικά λίγο χρόνο μαγειρέματος.
Η διατροφική αξία του κοτόπουλου είναι αρκετά υψηλή για αυτό και προτιμάται από αθλητές, συνιστάται σε άτομα με προβλήματα υγείας και αποτελεί κύριο συστατικό πολλών διαιτολογίων. Το κοτόπουλο είναι μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης, έχει πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά (ιδιαίτερα το στήθος) και επιπλέον περιέχει σύμπλεγμα βιταμινών Β (Β1, Β6, Β 12). Είναι βασική πηγή νιασίνης και σεληνίου.

• Τι πρέπει να προσέχει ο καταναλωτής
Διατηρείτε το κοτόπουλο στο ψυγείο 2-3 μέρες τοποθετώντας το στο ράφι με την μεγαλύτερη ψύξη. Βεβαιωθείτε πως το ψυγείο σας λειτουργεί σωστά, διατηρώντας σταθερή τη θερμοκρασία του. Τοποθετείτε το κοτόπουλο σε κλειστό σκεύος ή συσκευασία για να μην έρθει σε επαφή με άλλα τρόφιμα στο ψυγείο.
Για να το καταψύξετε, κόψτε το σε μερίδες και τυλίξτε το σε σακούλα κατάψυξης. Αυτό σας διευκολύνει στο να ξεκαταψύχετε την ποσότητα που επιθυμείτε. Το καλό περιτύλιγμα βοηθά στο να μην στεγνώνει η επιφάνεια του κρέατος. Το μαγειρεμένο κοτόπουλο τοποθετείται στο ψυγείο καλά συσκευασμένο και αφού έχει αποκτήσει τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος.

Έδρα - Εργοστάσιο : 2ο χλμ Αλεξανδρούπολης - Άβαντος

2 καταστήματα λιανικής στην Αλεξανδρούπολη:

1. Κ.Παλαιολόγου 61
2. Άβαντος 28

www.paparadis.gr
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου