Τουρνουά Beach Handball που διοργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη και είναι δηλωμένο στο EBT.

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Με στόχο την κορυφή η ACROPOLIS (Φωτογραφίες - Video)

Με υψηλούς στόχους και Βραζιλιάνικη ενίσχυση η ACROPOLIS βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας για το EBT Finals 2014. Η ομάδα των Βασίλη Χαραλαμπάκη και Γιάννη Λαζαρίδη μαζί με τον team manager Βασίλη Παμπορίδη σχεδίασαν και υλοποιούν την πορεία προς την κορυφή της Ευρώπης.




Ήδη φιλοξενούνται στο Κιλκίς τέσσερα βασικά στελέχη της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Βραζιλίας, ο Gil Vicente Pires, Diogo Vieira, Bruno Carlos και Gulliver Wellington Esteves και μαζί με τον Γερμανό Martin Städtler ανεβάζουν τον πήχη της διοργάνωσης και τις προσδοκίες όλων μας πολύ ψηλά!


Στην Ελλάδα ταξίδεψε και ο προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας κ. Antônio Guerra Peixe για να δει από κοντά την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών του σε μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου, επίσης θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει αθλητές τους οποίους θα αντιμετωπίσει με τις Εθνικές τους ομάδες, στο 6ο παγκόσμιο πρωτάθλημα Beach Handball το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη Recife της Βραζιλίαςαπό 22-27 Ιουλίου 2014. Ο κ. Antônio Guerra Peixe συμμετείχε ενεργά στην προπόνηση προσφέροντας τις πολύτιμες γνώσεις του και τις εμπειρίες του στην Ελληνική ομάδα


Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση της ACROPOLIS σε μορφή slideshow και στο Facebook


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ: 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου