Τουρνουά Beach Handball που διοργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη και είναι δηλωμένο στο EBT.

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Peaksport.gr - Αθλητικά Είδη | Ένδυση Ομάδων


Peak: Κορυφαία επιλογή στον αθλητικό εξοπλισμό!

Το όνομά της σημαίνει «κορυφή» κι η πορεία της δικαιώνει απόλυτα τη συγκεκριμένη επιλογή. Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή αθλητικών ειδών, η Peak έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε ένα από τα πλέον σημαντικά κλαδικά brands, σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Με Ιταλικό style και ένα διαρκώς επεκτεινόμενο δίκτυο καταστημάτων σε όλη την υφήλιο, η Peak αποτελεί την κορυφαία και απόλυτη επιλογή, όλων όσων επιζητούν ποιοτικά αθλητικά είδη, σε μία εντυπωσιακή γκάμα προτάσεων και σε αληθινά ανταγωνιστικές τιμές. 
Στη λίστα προϊόντων της Peak συμπεριλαμβάνονται αμέτρητα είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ, ιδανικά για επαγγελματίες αθλητές, για όλους τους φίλους της άθλησης, αλλά και για όσους απλά προτιμούν το casual ντύσιμο στην καθημερινότητά τους. 
Η εντυπωσιακή γκάμα προτάσεων καλύπτει τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες όλου του φάσματος των σπορ, από ομαδικά αθλήματα, όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ και τένις, μέχρι ατομικές αθλητικές δραστηριότητες, όπως είναι το τζόκινγκ. Επιπλέον, η Peakυπογράφει δημιουργίες για κάθε φύλο και ηλικία, συμπεριλαμβανομένης και της παιδικής. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής που εξασφαλίζει για τους πελάτες της, την έχουν αναδείξει σε απόλυτη πρωταγωνίστρια του χώρου. 
Μετρώντας ήδη πάνω από 5.000 αποκλειστικά καταστήματα παγκοσμίως, η Peak μπαίνει δυναμικά και στην ελληνική αγορά, χάρη στην ActiveCap. Απευθύνεται σε κάθε σύγχρονο άτομο, που επιλέγει την άθληση σαν τρόπο εκτόνωσης και ψυχαγωγίας, σαν μέσο διατήρησης καλής υγείας, σαν τρόπο ζωής.
MUNICH TS36NETHERLANDS TS37BRITAIN TS35SPAIN TS31

Η PEAK Hellas είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα ασπρόμαυρη ριγέ στολή του ΠΑΟΚ, η οποία θα είναι η βασική εμφάνιση της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τον ΠΑΟΚ από την PEAK SPORT, τον αποκλειστικό προμηθευτή αθλητικού ιματισμού της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Για την παραγωγή της συγκεκριμένης φανέλας, χρησιμοποιήθηκε και η τεχνολογία cool plus, που είναι ειδική για την απορρόφηση του ιδρώτα και την καλύτερη δυνατή απόδοση των αθλητών στη διάρκεια του αγώνα.

Η Νέα Ριγέ εμφάνιση του ΠΑΟΚ


Διεύθυνση:
Μοναστηρίου 289
Θεσσαλονίκη
Greece
E-mail:info@peaksport.gr
Τηλέφωνο:2310.553.994
Fax:2310.508.565











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου