Τουρνουά Beach Handball που διοργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη και είναι δηλωμένο στο EBT.

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Μια νέα προσπάθεια ξεκινάει !

Μια νέα και δύσκολη προσπάθεια ξεκινάει από φέτος στο Beach Handball στην Ελλάδα.
Μερικές από τις αλλαγές που έγιναν είναι ότι για πρώτη φορά το πρωτάθλημα θα είναι διασυλλογικό με συμμετοχή των σωματείων- μελών της ΟΧΕ , θα επιτρέπεται η συμμετοχή ανεξάρτητων ομάδων, αλλά χωρίς να έχουν δικαίωμα βαθμολόγησης και διεκδίκησης τροπαίων.

Οι αθλητές που θα πάρουν μέρος στο 15ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα, θα πρέπει να έχουν εγγραφεί στο μητρώο αθλητών της ΟΧΕ. Οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να αλλάζουν παίκτες κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος, όχι όμως και κατά την διάρκεια του εκάστοτε τουρνουά.
Είναι κάτι καινούργιο στη χώρα μας και σαν καινούργιο πρέπει να το δούμε πώς θα λειτουργήσει.
Πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία στην επιτροπή της ΟΧΕ να το δοκιμάσει στη πράξη ,με τη βοήθεια όλων μας ,και στο τέλος της σεζόν να μπούνε τα θετικά και τα αρνητικά της διοργάνωσης σε μια ζυγαριά και να δούμε πιο θα είναι το καλύτερο για το άθλημα.

Πρέπει λοιπόν όλοι ,παίχτες ,μάνατζερ ,προπονητές ,διαιτητές ,διοργανωτές να κάνουμε ότι μπορούμε ώστε το φετινό πρωτάθλημα να έχει πολλές συμμετοχές ομάδων οι οποίες να πάρουν μέρος σε όσα περισσότερα τουρνουά μπορούνε.
Πρέπει οι πρόεδροι των συλλόγων να δηλώσουν τις ομάδες στην ΟΧΕ και αν μπορούνε να βοηθήσουν και οικονομικά τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα . Δεν είναι πολύ δύσκολο για ένα σύλλογο να βρει ένα χορηγό για τη φανέλα της ομάδας του beach handball, δεν είναι δύσκολο αρκεί να υπάρχει διάθεση να βρεθεί.
Η επιτροπή της ΟΧΕ απο τη μεριά της πρέπει να διοργανώσει σχολές διαιτησίας σε κάθε πόλη που γίνονται αγώνες ώστε οι διοργανωτές να μειώσουν λίγο τα έξοδα των τουρνουά τους. Θα πρέπει η επιτροπή μέσα από  την ομοσπονδία  να βρει κάποια εταιρεία για στολές για τις ομάδες ώστε να υπάρχει και η ομοιομορφία στις εμφανίσεις .

Καλό θα είναι όσοι αγαπάμε αυτό το άθλημα να εκφράσουμε όλοι τη γνώμη μας, ώστε να το κάνουμε πιο ελκυστικό στο φίλαθλο κόσμο που θέλουμε να έχουμε στα γήπεδα.

Περιμένουμε τα σχόλια σας !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου